Betaalopties

Alle betalingsopties op onze website vinden volledig beveiligd plaats via onze financiële dienstverlener Pay. 

Wij bieden de volgende betalingsopties aan:

betaalopties hondenspullenkopen.nl

iDeal

(Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 

Billink Achteraf Betalen

(De kosten van deze betaalmethode zijn €1,95)
Met Billink betaal je achteraf en alleen voor wat je wilt houden. Zo wordt online shoppen gemakkelijk en veilig.

Achteraf betalen in 3 stappen:

Stap 1
Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.

Stap 2
Jouw bestelling wordt geleverd. Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Ben je niet tevreden over een deel van je bestelling? Dan volg je de gewone retourprocedure van de webwinkel.

Stap 3
Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.

 

PayPal

(De kosten van deze betaalmethode zijn €1.95 + 1% van de orderwaarde)
Paypal is een betaalservice waarmee u online-aankopen snel en eenvoudig kunt betalen. U kunt betalingen doen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat u nodig hebt is een PayPal account. PayPal wordt tegenwoordig door meer dan 100 miljoen leden wereldwijd gebruikt.

 

Bancontact / Mister Cash

(Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten.

 

Creditkaart

(Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend)
Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Dit is bij ons mogelijk via onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen. Dit gaat volkomen beveiligd via onze betalingspartner Mollie, die volledig PCI DSS-compliant is.

 

in3

(De kosten van deze betaalmethode zijn €1,95)
Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Hoe werkt in3?

Stap 1
Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2
1e betaling & verzending

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3
2e & 3e betaling

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.